Best wifi light switch reviews

Ankuoo NEO Wi-Fi Light Switch full Review

 Ankuoo NEO Wi-Fi Light Switch Review Rating: 3.6 out of 5 stars  

Ankuoo NEO Wi-Fi Light Switch is the best smart light switch in the market controlled from anywhere & anytime using apps. By using this switch you can easily switch on or off your lights, ceiling fans and other fixtures from anywhere. It is the best smart light switch with various types of features. We will review in full information of  Ankuoo NEO Wi-Fi Light Switch with pros, cons and Frequently Ask and Questions. Let’s see the Ankuoo NEO Wi-Fi Light Switch full Review in below:

Ankuoo NEO Wi-Fi Light Switch

 Product Features Ankuoo NEO Wi-Fi Light Switch: 

  • This smart light switch control from anyplace with your Smartphone using apps.
  • You can easily switch on & off your lights, fans & others fixtures using NEO apps.
  • It support Neutral wire which is required for this smart light switch
  • Smart light switch checks your devices remotely, make schedules and countdown timer & anti-theft timer for smart life
  • Only need a one-way connection for setting up this best smart light switch.
  • The Neo app is available on iOS and Android phone. Neo app controlled by multiple smartphones.
  • We can Set one or multiple switches on and off settings for each day of the week, daily cycles, or weekday-weekend cycles.

Ankuoo NEO Wi-Fi Light Switch

 Details and Highlights: 

Ø Brand: Ankuoo NEO

Ø Product Weight is 4.8 ounces

Ø Dimensions : 1.6 x 3.3 x 5.1 inches

Ø Product color is white

Ø Switch type single pole

Ø Made for personal usage

Ø No need to included batteries or requires any batteries

Ø Package type one

 Buy Ankuoo NEO Wi-Fi Light Switch on Amazon Now 

 Installation and Setup Guide: 

It’s very easy to Installation and Setup this smart light switch. See the step:

Step 1: You need to download the free Neo app from your apple store or play store by searching Ankuoo app.

Step 2: Need to connect your mobile or device to Wi-Fi network

Sep 3: Just open Neo app and follow the onscreen instructions and easily connect your lights, fans, switches and turn on and off anytime.

Ankuoo-NEO-Wi-Fi Light Switch

 Pros: 

  • Control your lights, fans and others fixtures anytime using with Ankuoo NEO Wi-Fi Light Switch from anywhere.
  • Installation and Setup system is very easy to connect with Wi-Fi using Ankuoo NEO app.
  • Apple & Android full supported
  • Product and package design is very Smart and good
  • support EDGE, 3G, 4G, LTE etc all network type.
  • From anywhere if have internet or Wi-Fi connection we can control our light, fans easily using Ankuoo NEO Wi-Fi light Switch app.
  • It Provides 1-way communication Wi-Fi connectivity
  • Always improve your home security while you are not using.
  • Automatically changes sunrise & sunset time just need to set from the app.

 

 Cons: 

  • It does not work with Amazon Echo.
  • Required Neutral wire
  • Work only one-way connection not compatible with the three-way connection.

 Buy Ankuoo NEO Wi-Fi Light Switch on Amazon Now 

 Frequently Ask and Questions: 

Question 1: Is it works on the 3-pole switch as long as the other switch is on?

Answer: No! It does not work on a 3-pole switch as long as the other switch is on.

Question 2: Can I use a power strip with these?

Answer: Yes! you can use.

Question 3: can I turn on the switch manually?

Answer: Yes you can turn on manually.

Question 4: Is it work with Amazon Echo?

Answer: No, it is not working with Amazon Echo.

Question 5: How do I turn plug off when I am away from home?

Answer: Install the Ankuoo NEO app on your Smartphone and control the smart plug with it.

Question 6: Can I turn off automatically?

Answer: Yes, just install the Neo app. After installing open app click on the new Neo device

Question 7: Is this works with 220v?

Answer: No

Question 8: what color is the switch?

Answer: Bright white

 

 Last word: 

At the end of this reviews, I think you can get clear idea that about this Ankuoo NEO Wi-Fi Light Switch which is the best smart wifi light switch. You can turn on and off your ceiling fans, lights and other fixtures from anywhere and anytime using this smart switch on your Smartphone and tablet. So, don’t lose this smart light switch and buy this best Wi-Fi light switch today.

 Buy Ankuoo NEO Wi-Fi Light Switch on Amazon Now 

Leave a Comment